Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om FUBB BASKET

Följ

FUBB BASKET

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
FUBB BASKET
Välj lag

Kontaktinformation

Namn FUBB BASKET
Adress c/o Zenit, Säbyholm Gamla Mejeriet 1
Postadress 19791 Bro
Telefon 070-498 9757
E-post info@fubbbasket.se
Orgnr 802412-0845
Swish 123 53 511 43
Kontonr Bankgiro 443-4338

Om FUBB BASKET

FUBB BASKET (Föreningen Upplands Bro Bålsta BASKET) är en ideell basketförening som bedriver bredd- och spetsverksamhet för basketintresserade barn och ungdomar. Föreningen bildades 2002 och har sedan dess sakta men säkert vuxit till att för närvarande bestå av ca 25 barn- och ungdomslag/grupper och 2 smurfgrupper (bollskolor) för de allra yngsta. Dessutom har vi seniorlag för damer och herrar samt motionsgrupper.

FUBB Basket bygger på lokalt engagemang av föräldrar till barn & ungdomar som spelar i föreningen. Vi vill skapa en förening som välkomnar alla i familjen.

De flesta av våra lag tränar och spelar matcher i seriespel eller s.k. EB-basket (Easy Basket). Verksamheten bedrivs framför allt i tätorterna Kungsängen, Bro och Bålsta. Vissa lag tränar över kommungränsen (Upplands-Bro/Håbo) medan andra lag enbart tränar i sina respektive kommuner. I de äldsta årskullarna och seniorlagen samarbetar vi med Järfälla Basket under vårt gemensamma samlingsnamn Stockholm Nordväst.

Av de etablerade sporterna anses basket ofta vara den mest jämlika (mellan könen) och mångkulturella idrotten i Sverige och detsamma gäller även för FUBB. Vi har ungefär lika många tjejer & killar som spelar, och många av våra medlemmar har sina rötter i andra länder.

För mer information är ni välkomna att ta kontakt med ordförande Dennis Zalamans, 070-657 66 87.