Djursholm Indians

Referat

Referat: FUBB Svart - Djursholm Indians

Besök från Djursholm Indians i Bro Sporthall.
Vi öppnade matchen starkt och tog en ledning tidigt i perioden, längs vägen började Djursholm få igång sitt spel och reducerade ledning vi hade skaffat oss i inledningen. Då signalen gick efter första perioden så ledde vi med 14-12.

När andra perioden kom igång så kämpade vi på, och trots några mindre missar i passningsspel så behöll vi ledningen med 1 poäng efter andra perioden. I halvtidsvilan så fick vi snacka ihop oss lite och försökte peppa tjejerna inför den andra halvleken.

Djursholm drog igång starkt i den tredje perioden och med några enkla missar i några passningar och ett något passivt spel under korgen så lyckades Djursholm gå om och ta ledning efter tredje perioden. Nu återstod en period och ett tufft spel för att lyckas ta hem segern.

När fjärde perioden startade så drog vi igång med målet att ta hem matchen, men en bit in i perioden så kopplade Djursholm grepp om matchen och luften började gå ur tjejerna. Tjejerna kämpade på bra men tyvärr räckte det inte hela vägen i returmötet.

Vi kommer under kommande veckor jobba mer med passningar som vi har tappat en del och missar lite för ofta.
Något som är fortsatt glädjande att se är att alla tjejerna är med och vågar göra avslut och gör det riktigt bra. Även om man missar så är det viktigt att fortsätta kämpa med det. En annan sak som jag vill att tjejerna tar med sig efter denna helg är att de stundtals fick igång sitt snack riktigt bra vilket ledde till att de hade några riktigt snygga anfall.